Menu Sluiten
Meubels geïnspireerd op de formule 1
Meer dan 400 top producten
Mogelijkheid tot customizen

Over ons

Wie is 123Grandprix.nl ?

123Grandprix is een jonge onderneming die sinds 2014 is begonnen met de verkoop van Automotive gerelateerde artikelen via het internet. Doordat 123Grandprix samenwerkt met één van de grootste distributeurs van Nederland hebben wij veel van onze producten op voorraad staan en kunnen wij een hoge service leveren.

Door het enthousiasme en de inspanningen van het gehele 123Grandprix team zijn we erin geslaagd één de mooiste collecties van auto gerelateerde artikelen samen stellen.

123Grandprix is een eerlijke webshop en dit komt tot uiting in het feit dat 123Grandprix handelt conform de richtlijnen van thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de grootste overkoepelende organisatie waarbij webshops zich kunnen aansluiten indien zij aan de strenge vereisten voldoen. Deze vereisten staan garant voor een betrouwbare partner en bieden maximale zekerheid voor de consument.

Waar kan ik met mijn vragen terecht ?

Wij vinden je mening erg belangrijk en horen graag wat je van 123Grandprix.nl vindt en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met de klantenservice via info@123Grandprix.nl op te nemen als je een vraag of opmerking hebt over 123Grandprix.nl of over de producten die wij aanbieden. Wij zijn ook op werkdagen van 09.00-18.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)58-3030109.