Menu Sluiten
Meubels geïnspireerd op de formule 1
Meer dan 400 top producten
Mogelijkheid tot customizen

Betalen

Als u een bestelling plaatst kunt u bij 123Grandprix op een van de volgende methoden betalen:

Creditcard

Visa en MasterCard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Paypal

Paypal is een veilige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening.

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Afterpay

AfterPay voert voor 123Grandprix.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij 123Grandprix.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €400 via AfterPay. Wij rekenen €0,95 kosten als u voor AfterPay als betaalmethode kiest.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Kopen op factuur voor bedrijven

Zakelijk kopers welke geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel in Nederland kunnen bij ons ook kiezen voor kopen op factuur. U betaalt uw aankopen binnen 10 dagen na factuurdatum. Levering vindt plaats nadat 123Grandprix een positieve uikomst uit de kredietcheck heeft verkregen.